Hulting Entreprenad AB

Uppdateringar och nyheter om asfaltering

Kontakta oss Läs mer om våra tjänster
 • Asfalterad väg - Hulting entreprenad
  2023-09-06
  Fördelarna med asfalt

  Asfalt är en mångsidig och hållbar beläggning som har använts i århundraden för att skapa smidiga och slitstarka ytor på vägar, parkeringsplatser, garageuppfarter samt andra både lätt och tungt trafikerade områden. Med rätt anpassning erbjuder nämligen asfalten en rad olika egenskaper så som ordentlig slitstyrka, ljuddämpning, flexibilitet samt skapar bra grepp för fordon. För dig som står i valet och kvalet mellan plattor och asfalt har vi på Hulting Entreprenad därför framtagit en sammanfattning av just asfaltens unika fördelar.

  Läs mer
 • 2023-08-16
  Lägga asfalt – Det här kan vi hjälpa dig med

  Har du planer på ett asfalterings-projekt men vet inte riktigt var och hur du ska börja? Sluta upp med att undra - vi på Hulting Entreprenad gör jobbet åt dig! Oavsett om det rör sig om att förbättra vägsträckor och parkeringsplatser eller att skapa hållbara ytor för industrianläggningar och bostadsområden finns vi där för att möta just dina specifika behov. Vi erbjuder en rad tjänster för såväl företag och bostadsrättsföreningar som för dig som privatperson. Vi kan hjälpa till med att asfaltera uppfarter, parkeringsplatser, den mindre privata vägsträckan samt utföra underhållsarbete och reparationer. Vi är helt enkelt experter på asfalt!

  Läs mer
 • En bit asfalt med vit markering
  2023-06-21
  Vilka är fördelarna med asfaltering?

  Har du någonsin stått och stirrat på din ojämna och potthåls-fyllda garageuppfart och önskat att den var slät som siden? Har du tröttnat på att kaffet skvätter ur muggen varje gång du kör den där lilla men ojämna sträckan privatägd väg? Nu är det dags att göra någonting åt det! Vi på Hulting Entreprenad erbjuder högkvalitativ asfaltering till både företag, bostadsrättsföreningar, vägföreningar och privatpersoner i Stockholm med omnejd. Med över 15 års erfarenhet inom branschen kan vi leverera hållbara och pålitliga asfalterings-lösningar skräddarsydda för just dina behov.

  Läs mer