Laga asfalt i Stockholm och håll den i gott skick

Med 15 år i branschen lagar vi asfalt, sprickor, potthål och utför service och underhåll åt företag, bostadsrättsföreningar, vägföreningar och privatpersoner.

Kontakta oss

Underhållsarbete

Alla asfalterade ytor slits med tiden och behöver underhållas. Både trafik och väder och vind sätter sina spår i asfalten och många problem kan uppstå. Vanliga problem som vanligtvis uppstår med tiden är gropar, spår och sprickor som samlar på sig vatten och leder till yttligare skador och sämre avrinning.

Vid ett bra utfört arbete är underhållsarbetet lättare då vi inte behöver riva upp så mycket utan endast hyvla topplagret och behandla asfalten. 

Problem med pölar? 

Många gånger beror det på att underlaget behöver omarbetas eller justeras. Om man låter problemet kvarstå kan man få problem med potthål som kräver större åtgärder och kan vara direkt farligt.

Reparation av potthål och lagning av asfalt

Potthål bildas när vatten samlas och inte rinner av asfalten på korrekt sätt. Vattnet hittar då vägar genom sprickor i asfalten och kan då frysa under vintern. När vattnet fryser så spränger isen sönder asfalten och större hål kan bildas. Dessa hål är direkt farliga för trafiken och kan leda till större problem och olyckor.

Återställning efter markarbete

Har ni kopplat på fiber i bostadsområdet, reparerat avlopp eller liknande? Vi hjälper till med att återställa gångbanor, cykelvägar och bilvägar. Allt från start till mål. 

Begär offert för reparation & underhåll av asfalt

Är vägbanans asfalt sliten? är den i akut behov av reparation eller behöver du ett företag som utför regelbundet underhåll av asfalten? Vi kan hjälpa dig.

Kontakta oss för en offert så hjälper vi dig!