asfaltering Stockholm - privat och förening

Med 15 år i branschen utför vi asfalteringsarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar, vägföreningar och privatpersoner.

Kontakta oss

Asfaltering utförd av ett proffs

Hulting Entreprenad hjälper dig som privatperson eller förening med allt från små till stora asfalteringsarbeten. 

Vi asfalterar allt från din/er garageuppfart, gårdsplan, privataägda vägsträckor till att reparera slitna asfaltsytor och potthål. 

Tveka inte att kontakta oss för asfaltsläggning i Stockholm. Efter samtalet med oss kontaktar vi dig åter med en offert som du får ta del av, så att du kan fatta ett välgrundat beslut.

Skicka en offerförfrågan

Våra vanligaste tjänster

För dig som är privatperson och funderar på att göra i ordning din garageuppfart så är du välkommen att kontakta oss. Att asfaltera delar av din tomt eller infart är inte så dyrt som många kan tro. En vanlig missuppfattning är att asfaltering är dyrt och det är något som vi gärna ändrar på. 

Med tanke på att en asfalterad yta som inte trafikeras av tung trafik och tunga fordon har en livslängd på 20 - 30 år, kan vi gott säga att det är värt investeringen.

Underhållet för dig som är privatperson är minimalt jämfört med plattor eller sten. Läs mer om våra tjänster och asfalt här

Asfaltering steg för steg

Besiktning

Efter att du skickat in en offertförfrågan så behöver vi många gånger göra en besiktning av platsen där du önskar asfaltera. Underlaget är det som bestämmer hur omfattande underarbetet kommer bli för att vi ska kunna leverera ett jämt och fint resultat.

Kostnadsförslag

När vi samlat in allt vi behöver för att kunna räkna på priset återkommer vi med ett kostnadsförslag. I priset ingår allt från start till mål där vi båda ska kunna vara nöjda med resultatet. Priset på asfalten beräknas på hur många kvadratmeter som behövs och vilken kvalitet den ska vara. Du kan läsa mer om asfalt här

Underarbete

För att leverera ett resultat som uppfyller våra krav behöver vi göra ett ordentligt underarbete. Fuskar man med schaktning, förstärkningslager eller bärlager så kan den fina asfaltsytan bli kortvarig. Vårt mål är att leverera en asfaltsyta som är fin och underhållsfri i många år framöver.

asfaltering

När vi är nöjda med underarbetet så är det dags att asfaltera. Vilken typ av asfalt vi lägger bestämmer vi redan när vi skickar kostnadsförslaget.