Lägga asfalt – Det här kan vi hjälpa dig med

Har du planer på ett asfalterings-projekt men vet inte riktigt var och hur du ska börja? Sluta upp med att undra - vi på Hulting Entreprenad gör jobbet åt dig! Oavsett om det rör sig om att förbättra vägsträckor och parkeringsplatser eller att skapa hållbara ytor för industrianläggningar och bostadsområden finns vi där för att möta just dina specifika behov. Vi erbjuder en rad tjänster för såväl företag och bostadsrättsföreningar som för dig som privatperson. Vi kan hjälpa till med att asfaltera uppfarter, parkeringsplatser, den mindre privata vägsträckan samt utföra underhållsarbete och reparationer. Vi är helt enkelt experter på asfalt!

Asfaltering av vägar

Vi kan utföra alla typer av asfalterings-arbeten för mindre, privata vägar och hjälper dig med allt ifrån planering och förberedande arbete till själva asfalts-beläggningen och eventuellt underhållsarbete. Med 15 år i branschen finns det ingen utmaning som är för liten eller stor för vårt erfarna team av skickliga asfalts-anläggare. Vi hjälper också mer än gärna till med mindre uppdrag så som att fylla i potthål eller jämna till vägytan.

 

Uppfart och parkering

Vi kan asfaltera bostadsrättsföreningens parkeringsplatser eller uppfarten till den privata villan, och hjälper självklart till med varje steg i processen. Vårt team fixar allt ifrån planering och grundarbete till färdigställande och eventuell målning av parkeringsrutor. Ofta finns uppfattningen om att asfalt är ett kostsamt val för privatpersoner, men så är inte fallet! I och med den långvariga hållbarheten samt det lågfrekventa underhållsarbete som krävs vid ett väl utfört asfalterings-arbete är det snarare en prisvärd investering. En asfalterad yta som inte trafikeras av tunga eller industriella fordon kan nämligen hålla i upp till 20–30 år!

 

Underhåll och reparation

Trots asfaltens motståndskraftiga egenskaper sätter självklart väder och trafik sina spår och mindre slitage är naturligt. När ni behöver underhållsarbete finns vi där för dig. Det är vanligt att gropar och sprickor samlar på sig vatten som leder till ytterligare skador, så som sprängning av asfalten vid isbildning eller bildning av potthål. För att undvika detta är det rekommenderat att åtgärda problemen vid ett tidigt skede – då undviker du större problem och vi behöver inte bryta upp hela ytan utan kan enbart hyvla topplagret och på så vis enkelt behandla asfalten.

 

Behöver du hjälp med att lägga asfalt? Kontakta oss på Hulting Entrepenad!

Genom att leverera högkvalitativa resultat som överträffar våra kunders förväntningar har vi byggt upp ett gott rykte och vi är mycket stolta över att kunna erbjuda specialanpassade lösningar i toppklass. Förutom att lägga asfalt kan vi dessutom hjälpa dig med relaterade projekt så som att fixa markarbeten, dräneringssystem och beläggningar för att säkerställa att hela ytan är i toppskick och fungerar som den ska. Så, om du står inför ett asfalterings-projekt, tveka inte att kontakta oss på Hulting Entreprenad. Vi ser fram emot att hjälpa dig att få till en fantastiskt fin och slät asfaltyta som håller länge!

 

Är det lönsamt att asfaltera uppfarten som privatperson?

Då asfalt vid privatbruk har en livslängd på upp till 30 år är asfaltering en såväl hållbar som kostnadseffektiv investering även för dig som privatperson.

 

Varför är det dåligt med potthål?

Vatten som samlats i potthålen kan vintertid frysa till is vilket i sin tur leder till eventuell expandering och sprängning av asfalts-ytan. Förebygg större skador genom att anlita oss på Hulting Entreprenad för reparation redan vid ett tidigt stadium.

 

Varför är det viktigt med en slät och jämn asfaltsyta?

För att undvika sprickor och potthål är det viktigt med ett grundligt förarbete. Vårt erfarna team på Hulting Entreprenad kan därför självklart även hjälpa dig med att jämna till och förbereda ytan och på så vis garantera ett slätt och beständigt slutresultat.

0