Asfaltera uppfart och parkering I Stockholm

Med 15 år i branschen utför vi asfalteringsarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar, vägföreningar och privatpersoner.

Kontakta oss

Asfaltera parkering

Vi förstår att asfaltering av din uppfart är en viktig investering och att du vill ha en lösning som håller länge. Därför erbjuder vi våra kunder konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvaliteten. Hulting Entreprenad är en professionell och pålitlig partner för asfaltering av din uppfart. Vi har lång erfarenhet av att leverera högkvalitativa och hållbara asfalteringslösningar till företag och föreningar men även privatpersoner. När du väljer Hulting Entreprenad för att asfaltera din uppfart kan du vara säker på att du får den bästa lösningen som passar dina specifika behov och krav. Vi arbetar endast med högkvalitativa material och moderna maskiner som garanterar en jämn och hållbar yta.

asfaltering av Mindre parkeringar och uppfarter

Många tror att det är billigare att lägga grus eller sten för det kan man göra själv. Men många gånger så kan du komma undan med ett riktigt bra pris om du som privatperson önskar asfaltera uppfarten till huset eller sommarstugan. Skicka en offertförfrågan eller kontakta oss om du har några frågor kring asfaltering av parkering och uppfart.

Asfaltering av större parkeringsytor

Vi utför allt från planering och markarbete till färdigställande och målning av parkeringsrutor m.m. Vid större anläggningar behöver vi göra ett större planeringsarbete och behöver därför komma i kontakt med er för bästa uppstart. Skicka en offertförfrågan eller kontakta oss om du har några frågor. 

Begär offert för asfaltering av parkering & uppfart

Behöver garageuppfarten asfalteras eller behöver en större parkering vid ett handelsområde asfalteras? då ska du vända dig till oss. Vi är professionella asfaltläggare med flera års erfarenhet och goda kunskaper inom asfaltering.

Kontakta oss för en offert och låt oss ta hand om asfaltering av din uppfart på ett effektivt och professionellt sätt!

Varför välja oss för asfaltering av uppfart?

ERFARENHET

Vi har över 15 års erfarenhet av asfaltering och har genom åren hjälpt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

KOMPETENS OCH SERVICE

Våra asfaltsläggare har goda kunskaper och håller sig uppdaterade inom det senaste i branschen. Med detta kan vi erbjuda en hög servicenivå till våra kunder.

Asfalterad uppfart - Stockholm Hulting Entreprenad AB

Vilka faktorer påverkar kostnaden för asfaltering av uppfarten?

Att ge ett fast pris för asfaltering av uppfart är inte så lätt utan att man får ta reda på mer om ytan ifråga och vad som behöver göras. Nedan kan du läsa om ett antal faktorer som spelar in i prissättningen för asfaltering av din garageuppfart.

FÖRARBETET

Hur ser ytan ut och vad är dess skick? Detta är viktiga faktorer som spelar in i hur mycket förarbete som behöver göras inför asfalteringen, vilket är något som inte många tänker på. Dock är detta av högsta vikt och påverkar hur bra resultatet blir och lägger även grunden för hur länge asfalten håller. Exempel på åtgärder som ingår i förarbetet är bland annat schaktning och avlägsnande av naturmaterial.

UPPFARTENS STORLEK

Storleken är givetvis en betydande faktor som påverkar priset. Större uppfart betyder mer material.

ANVÄNDNINGSOMRÅDE

Vad är asfaltens användningsområde? Oavsett om asfalten ska läggas för en parkeringsplats med hög volym som exempelvis ett köpcentrum eller en uppfart för max två bilar kan vi erbjuda asfalt med olika beläggningar, vilket passar in för olika användningsområden.

Kan jag lägga asfalt själv?

Att asfaltera uppfarten själv kräver goda kunskaper i det och är ingenting man enkelt gör på egen hand. Utöver asfalteringen krävs ett noggrant förarbete för att lägga en god grund till en lyckad asfaltering. Det är av högsta vikt att marken är fri från ojämnheter, vilket man åstadkommer med gräv- eller schaktmaskiner. Detta är bara en del av asfalteringsprocessen som beskrivs, så vill du att uppfarten eller parkeringen ska asfalteras med största noggrannhet och professionalism, bör du kontakta oss på Hulting Entreprenad AB, asfaltläggare med erfarenhet och kompetens.